Site Loader

Katte er nogle af de mest gængse kæledyr på tværs af kloden. Det er der mange forskellige årsager til. Én ting er dog sikkert, og det er, at en mæt kat som oftest er nemmere at have med at gøre. Sørg derfor altid for din kats velvære med kattefoder. Du kan eksempelvis finde et stort udvalg af produkter her: https://dyrenesnetto.dk/kat/kattefoder/. Katte har tendens til at kunne være meget selskabelige, men de er derudover sjældent blege for at forlade selskabet for at spankulere omkring på egne poter. Hvis du vil sikre det bedst tænkelige forhold mellem dig og din kat, gør du klogt i at imødekomme dens primære behov: nemlig mad. Såfremt den sågar får en ekstra godbid eller to i ny og næ, vil du uden tvivl kunne mærke en forskel i kattens ageren. Man kan kort sagt hurtigt blive en populær ejer.

Derfor betyder kvalitetet af kettefoder noget!

Der findes mange forskellige former for kattefoder, så derfor kan det fremstå en smule uoverskueligt at vælge det rette produkt. I relation til dette er det ofte fordelagtigt at udvælge et par forskellige alternativer, der kan fungere som smagsprøver i første omgang. Om end din kat naturligvis ikke er i stand til at tale, vil dens reaktion utvivlsomt tale for sig selv. De fleste katte er ikke bange for at vise deres utilfredshed ved at undlade at spise op. Hvis produktet omvendt behager kattens behov, vil den unægtelig smaske portionen i sig på ingen tid. Og med alt sandsynlighed presse på for en ekstra portion.

Hvis du ikke har meget kendskab til markedet, kan du eksempelvis forhøre dig hos bekendte, der også er katteejer. Alternativt går du næppe galt i byen, hvis du udvælger en række af de mest populære brands og fodertyper. Klassiske varianter såsom diverse former for tørfoder og vådfoder passer perfekt til langt de fleste katte. Hvis din kat har specielle behov i forhold til næring, kan du desuden investere i en lang række af forskellige tilskudsprodukter. Altså er der gode muligheder for at sikre sig et stort lager af gode produkter, som katten kan nyde over lang tid. Dyr spiser naturligvis i et begrænset omfang i forhold til mennesker, så et relativt omfattende lager vil holde i lang tid.

Det er dog vigtigt at sikre sig foder af høj kvalitet, da dette selvfølgelig er bedst for dit kæledyrs humør, sundhed og velvære. Med det sagt, skal du blot prøve dig frem med forskellige varianter. Katte er kloge dyr, der som oftest ikke lægger skjul på deres holdninger. Såfremt de fodres med kvalitetsfoder, når de er sultne, vil det garanteret gøre en forskel. De fleste katte vil fx hurtigt engagere sig mere i familiehyggen på sofaen foran tv’et.

admin